evasofialovisaholmberg.blogg.se

Mitt liv i ord & bilder

Vållan

Publicerad 2015-07-30 22:45:51 i Allmänt,

Idag efter jobbet så tog jag en powernap innan jag skulle möta upp Emelie och Magnus i jorm. Sen blev det middag i vållan.
Römgröt är så förbaskat gott och nått som förknippas med juli här i paradiset.
Sjukt mätt blev jag oxå, men det va sista torsdagen som det va öppet så då måste man passa på. Har missat alla andra torsdagar pga jobb eller åkatillfävikentorsdagen.
Tur jag fick sällskap oxå ❤️

Imorgon så ska vi käka middag med Emelie, Magnus, Kim & Marika innan det kanske blir en sväng på vållan open. Får se vad vädret säger och mina kumpaner 😝
Ska även hinna med o träffa syrran i morgon mittidan. Ska bli skoj då vi inte setts på en vecka, ska även höra vad dom har för planer inför lördagen då vi har lyxen att få vara barnvakt till Walter så dom kan roa sig på jormrunt dansen.

Köpte mig även en mössa idag

Skön,snygg och givetvis från Jormwear!

Insåg precis att det är den 30/7 idag så jag måste sätta mig o göra räkningarna. Skulle göra det när jag kom hem, meeeen det har jag givetvis glömt bort!
Suck.. Finns inge tråkigare än att spendera pengar på räkningar. Jo bilar är ännu värre att spendera pengar på, dyra pengar blir det oftast oxå när det gäller bilar! 😫

Om

Min profilbild

Är en 30årig tjej som bor och i Frostviken. Där bor tillsammans med min man och våran fralla Frasse bland fjälltopparna. Skriver om mitt liv i ord och bilder :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela